2022-2023 EĞİTİM BURSU

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:

2022-2023 EĞİTİM BURSU

Değerli hemşehrilerimiz, Sevgili öğrenci kardeşlerimiz Kocaeli Posof’lular  Derneğimizin 2022/2023 eğitim yılı burs

başvuruları sonuçlanmıştır.

Burs Kazananlar kesinleşmiştir.

2022-2023 EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME:

2022-2023 EĞİTİM BURSU SONUÇLARI.(PDF)

Değerli hemşehrilerimiz, sevgili öğrenci kardeşlerimiz,

Öncelikle 2022-23 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bizler Kocaeli Posof’lular Derneği olarak üyelerimiz, yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimiz,  dost ve arkadaşlarımızın katkıları ile 2022-2023 eğitim yılında Kocaeli’nde ikamet eden ve Lisans seviyesinde üniversite de okuyan ihtiyaç sahibi Posof’lu öğrenci kardeşlerimize karşılıksız Eğitim Bursu kesinleşmiştir.

"En büyük yatırım insana olan yatırımdır" Bizde sizleri bu yatırıma katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Gelin çorbada sizin de tuzunuz bulunsun. Az çok demeden katkıda bulunun bu mutluluğu yaşayın ve yaşatın.

Bu güne kadar katkıda bulunan yurt içi ve yurt dışındaki tüm Posof sevdalısı hemşehrilerimize, iş adamı arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz,

Selam ve Saygılarımızla...

2022-2023 EĞİTİM BURSU LİSTESİ.(PDF)

Site İçi Arama