2022-2023 EĞİTİM BURSU
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:

2022-2023 EĞİTİM BURSU

Değerli hemşehrilerimiz, Sevgili öğrenci kardeşlerimiz Kocaeli Posof’lular  Derneğimizin 2022/2023 eğitim yılı burs müracaatları başlamıştır.

Burs Listesi kesinleştiğinde buradan görebilirsiniz.

2022-2023 EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME:

2022-2023 EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMUNU İNDİR.(PDF)

2022-2023 EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMUNU İNDİR.(DOC)

Değerli hemşehrilerimiz, sevgili öğrenci kardeşlerimiz,

Öncelikle 2022-23 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bizler Kocaeli Posof’lular Derneği olarak üyelerimiz, yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimiz,  dost ve arkadaşlarımızın katkıları ile 2022-2023 eğitim yılında Kocaeli’nde ikamet eden ve Lisans seviyesinde üniversite de okuyan ihtiyaç sahibi Posof’lu öğrenci kardeşlerimize karşılıksız Eğitim Bursu vermek için karar aldık.

Bu yıl üniversiteyi kazanan veya üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi Posof’lu öğrenci kardeşlerimiz   30 Kasım 2022 tarihine kadar www.kocaeliposoflulardernegi.org.tr adresinden temin edebileceğiniz burs başvuru ve dernek internet adresinde istenen belgelerle birlikte e-posta ile veya şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Başvuru evrakları; Burs başvuru formu, Nüfus cüzdan fotokopisi ve öğrenci belgesini         e-posta ile göndereceklerin bilgi@kocaeliposoflulardernegi.org.tr adresini kullanarak göndermeleri  gerekmektedir.

Yapılan müracaatlar değerlendirilip dernek öz varlığı ile toplanacak bağışlar doğrultusunda burs verilecek öğrenci sayısı ve verilecek burs miktarı belirlenerek hak kazananlar dernek internet sitesinde ilan edilecektir.

"En büyük yatırım insana olan yatırımdır" Bizde sizleri bu yatırıma katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Gelin çorbada sizin de tuzunuz bulunsun. Az çok demeden katkıda bulunun bu mutluluğu yaşayın ve yaşatın.

Bu güne kadar katkıda bulunan yurt içi ve yurt dışındaki tüm Posof sevdalısı hemşehrilerimize, iş adamı arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz,

Selam ve Saygılarımızla...

2022-2023 EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMUNU İNDİR.(PDF)

2022-2023 EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMUNU İNDİR.(DOC)